11:33:09 Вчені з'ясували корисні властивості сиру із пліснявою |
Вчені з Кембриджського університету з'ясували, що сир із цвіллю володіє сильними протизапальними властивостями. Виявляється, цей продукт містить речовини, що пригнічують набряк судинної стінки, а також знімають запалення в слизовій шлунка. Тому сир із пліснявою – відмінна профілактика хвороб шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Проте вчені попереджають, що їхнє відкриття зовсім не передбачає вживання сиру у великих кількостях. Для людини ідеальною добовою дозою є 30-50 грамів сиру на день, зазначили фахівці.
за матеріалами: Корреспондент.net
|
Переглядів: 279 |
Додав: Muhaulyk
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 18 Гостей: 18 Користувачів: 0
|