ВМРК

Субота, 04 Травня 2024, 08:39:36

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід


18:08:12
Вчені назвали п’ять основних ознак раку
        Більшість людей живуть з онкологічним захворюванням, навіть не знаючи про це. Рання діагностика раку не дуже популярна у зв’язку з тим, що вона дорога. Тому вчені закликають проводити її самостійно. Уважно прислухайтеся до свого організму, оскільки існує низка загальних симптомів, що характерні для будь-якої локалізації раку.
         У боротьбі з однією з найстрашніших хвороб людства вчені виявили 5 основних розпізнавальних ознак раку, повідомляє informing.ru.
         1. Постійна слабкість. Пухлина виділяє в кров продукти своєї життєдіяльності, що викликає інтоксикацію організму – наростаючу слабкість, запаморочення і нудоту. Також на ранніх стадіях вона проростає в дрібні кровоносні судини й викликає анемію, що також стає причиною виснаження.
         2. Підвищена температура. Найчастіше ранньою ознакою раку є непояснене підвищення температури тіла. Справа у тому, що пухлина пригнічує імунну систему, яка у такий спосіб реагує на постійне навантаження.
         3. Швидка втрата ваги. Багато фахівців вважають це найбільш ранньою ознакою онкології. Йдеться про стрімке схуднення протягом кількох місяців. У цей період ракова пухлина змушує організм виробляти біологічно активні речовини, які порушують нормальні метаболічні процеси.
         4. Зміна стану волосся та шкіри виникають через те, що пухлина порушує нормальні обмінні процеси в організмі. Наприклад, при раку печінки шкіра стає жовтою, а при раку наднирників – темною. Пухлина щитовидної провокує різке випадання волосся.
         5. Хворобливі відчуття. Людина може помітити "ненормальні" відчуття, які можна назвати "хворобливістю", але не звертати на них уваги. І дарма. Багато людей пригадують, що буквально за кілька місяців або років до діагностування раку вони дійсно відчували дискомфорт у тому чи іншому органі або навіть "сторонній предмет" в організмі.

 за матеріалами: Освітній портал
Переглядів: 247 | Додав: Muhaulyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Якій музиці ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 14

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0