ВМРК

Вівторок, 17 Грудня 2024, 05:26:17

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід


11:39:03
Горіхи захищають підшлункову залозу
           Горіхи знижують ризик розвитку раку підшлункової залози. Про це заявили вчені з Гарвардської медичної школи (США). Набір вітамінів і мікроелементів, що міститься в горіхах, сприяє захисту підшлункової від канцерогенних агентів.
           При цьому вчені нагадують, що горіхи є сильними алергенами. Тому людям, схильним до алергії, бронхіальної астми й вагітним жінкам варто вживати їх з обережністю. Причини розвитку раку підшлункової залози до кінця не вивчені. Одним із значущих факторів ризику цього захворювання визнано куріння.
          Нагадаємо, раніше було виявлено властивість горіхів знижувати ризик раку грудей.

за матеріалами: Телеграф
Переглядів: 297 | Додав: Muhaulyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Яка Ваша країна?
Всього відповідей: 16

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0