11:39:03 Горіхи захищають підшлункову залозу |
Горіхи знижують ризик розвитку раку підшлункової залози. Про це заявили вчені з Гарвардської медичної школи (США). Набір вітамінів і мікроелементів, що міститься в горіхах, сприяє захисту підшлункової від канцерогенних агентів. При цьому вчені нагадують, що горіхи є сильними алергенами. Тому людям, схильним до алергії, бронхіальної астми й вагітним жінкам варто вживати їх з обережністю. Причини розвитку раку підшлункової залози до кінця не вивчені. Одним із значущих факторів ризику цього захворювання визнано куріння. Нагадаємо, раніше було виявлено властивість горіхів знижувати ризик раку грудей.
за матеріалами: Телеграф
|
Переглядів: 297 |
Додав: Muhaulyk
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|